Aktuellt

Norr om Brösarps backar ligger Kristianstad och här har vi fått en ny återförsäljare och samarbetspartner till glädje för dig som handlar direkt och för dig som säljer vidare.

Lena Eriksson och Artix har gjort jättefina, inbjudande presentationer och uppskyltningar av våra kort och tavlor. Se bildcollaget härintill. Dessutom hjälper hon oss genom att serva våra återförsäljare med professionell inramning av våra tryck till snygga tavlor med passepartout.
I dagarna har vi leveranser på gång till Flyinge Plantshop, STF vandrarhem Kuskahusen och Tirups Örtagård. Och från tryckeriet i nästa vecka hämtar vi nya motiv i stort format som kan ramas in.
Kanske en bra present till mor när det snart är hennes dag (28.5)?

Kom ihåg att vi har kortboxar!
Tre olika motiv i varje box och tre kort av varje motiv. Totalt nio dubbla kort med kuvert. Kan vara bra att ha hemma ifall du vill gratulera någon, ge bort pengar till någon, uppmuntra eller bara önska Lycka till!
http://quadratkort.se/kollektioner/kortboxar

Priset hos våra återförsäljare brukar vara mycket fördelaktigt jämfört med styckepriset. Har du långt till närmsta återförsäljare?
http://quadratkort.se/hitta-butik

Då kan du köpa genom vår webbshop.

Så använd gärna mail eller sms om du vill ha kontakt.
Eller skicka ett kort :o)

Ulla

PS! Vi har många, nya trevliga butiker och caféer bland våra återförsäljare. Gå in under ”Hitta butik” här på webben så ser du vem som ligger närmast dig.

Nu finnsQuadratkort.se på Facebook och Instagram. På det sistnämnda kontot återfinns jag under eget namn för här har jag inte lyckats ändra till Quadratkort.se.

© Quadratkort.se/Cronvalls Idé & Original AB. Alla rättigheter förbehålls. Det är strikt förbjudet att kopiera, sprida, distribuera eller modifiera material från webbplatsen eller från våra kort.
Quadratkort.se © 2017