Aktuellt

God Fortsättning!

… önskar vi dig som vän, kund, samarbetspartner och alla andra som tittar in här.

För en dryg vecka sedan klarade vi av Tulpanen Dag och nu är det snart Alla Hjärtans dag och Valentin den 14 februari.

Om du vill förnya ditt hem, pigga upp dig själv eller någon du tycker om så har vi och våra återförsäljare både kort och reproduktioner som kan hjälpa till i sammanhanget och minska ”mörkret utanför”.

I din butik (hitta våra återförsäljare under menyn ”Hitta butik”) kan du få reproduktionerna ramade med svart eller vit ram i format 30 x 30 cm (se bilden) och med passepartout i format 40 x 40 cm.

I Brösarp har vi precis lämnat den gröna vintern och ersatt den med en vit dito med snödjup på ca 1 cm snö. Det blir ljusare – både psykiskt och fysiskt.

Det gör att vi snart krupit ut ur vintervilan och målar nya motiv. Just nu håller Tom på med kottar i snö för nästa vintersäsong och den inspelet kan vi tacka både Flyinge Plantshop och Hallongården för!

Ulla

PS! Vi har många, nya trevliga butiker och caféer bland våra återförsäljare. Gå in under ”Hitta butik” här på webben så ser du vem som ligger närmast dig.

Nu finnsQuadratkort.se på Facebook och Instagram. På det sistnämnda kontot återfinns jag under eget namn för här har jag inte lyckats ändra till Quadratkort.se.

Quadratkort.se © 2019